Takläggning & takrenovering i Stockholm | Gunnar Blomgren AB

Takläggning i Stockholm med omnejd

Din takläggare i Stockholm

Ditt tak är vad som skyddar ditt hem mot regn, snö och kraftig vind och att hålla det i gott skick är oerhört viktigt för att du ska kunna känna dig trygg. Att din bostad är tät och utrustat med ett vackert tak som är väl anpassat för vårt skandinaviska klimat ökar inte bara livslängden på huset, det höjer också värdet betydligt. Dåligt väder och temperaturskillnader sliter ständigt på taket vilket gör det ytterst viktigt att endast använda sig av material av hög kvalitet som är speciellt gjorda för att tåla regn och rusk.

Genom att anlita oss som din takläggare i Stockholm kan du vara trygg i att du får ett nytt tak som håller högsta kvalitet och som kommer att tjäna dig väl under många år framöver. Vi har lång erfarenhet i byggbranschen och har hjälpt otaliga nöjda kunder i hela Stockholm med takarbeten och andra tjänster som får ger din bostad betydligt längre livslängd. Som takläggare i Stockholm erbjuder vi dig en kostnadsfri offert för takläggning och takrenovering och självklart även garanti på utfört arbete.

Vi arbetar på uppdrag av bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, kommunala och statliga fastighetsbolag samt byggbolag. Vi utför takläggning i Stockholm med omnejd.

Takläggning i Stockholm med omnejd

Att byta tak är något som vid behov inte bara är ytterst nödvändigt om du vill undvika större skador i ditt hem, det är också något som höjer värdet på fastigheten. På grund av att det många gånger innebär stora kostnader är det något som tyvärr skjuts upp tills det är för sent. Då det också är en detalj som vi många gånger inte lägger märke till lika mycket som en större renovering invändigt, skjuts arbetet ofta upp tills det är för sent och läckan är framme.

Som takläggare i Stockholm har vi sett det mesta och efter många års erfarenhet använder vi oss endast av material som håller rätt standard och uppfyller kraven för att du ska känna dig trygg en lång tid efter att taket är på plats. Vi är väl medvetna om vikten av rejält tegel, plåt och takpapp och ser till att du som kund är väl införstådd i arbetet som kommer att krävas innan det väl påbörjas. Genom att höra av sig till oss kan vi i lugn och ro komma bort och titta på ditt hus eller företag för att kunna ge dig de alternativ som bäst lämpar sig för just ditt tak.

Många års erfarenhet av att renovera tak

För att alltid vara säker på att ditt tak fortfarande är i gott skick är det bra att med jämna mellanrum se över taket. Att låta en takläggare komma ut och kontrollera så att allt ser bra ut. Om det skulle visa sig att en takrenovering vore på sin plats, ser vi till att tillsammans med dig gå igenom vad som behöver göras för att alla parter ska kunna känna sig trygga.

Takrenovering i Stockholm

Takrenoveringar tar tid, och har du ingen tidigare kunskap av det är en takrenovering ytterst komplicerad. Mycket kan gå fel och konsekvenserna som kan uppstå då det inte utförs på rätt sätt kan vara både skadliga och kostsamma. Vi har hjälpt kunder med takrenovering i Stockholm i många år och kan med gott samvete garantera att arbetet kommer genomföras utan förseningar Du får självklart också en garanti utfört arbete så att du inte behöver oroa dig för eventuella skador.

Vi ser alltid till att hålla god kommunikation med våra kunder och ser till att alla behov och önskemål möts på ett tryggt sätt. Som kund hos oss kommer du att vara så delaktig i arbetet som du önskar och kommer genom processen att hållas uppdaterad så att resultatet möter dina förväntningar på bästa sätt.